Buďte PURE i v líčení

Buďte PURE i v líčení

18.03.2022 | Sdílet na FB
Řasenka, pudr i multilíčidla od Líčírna Organics. To vše nyní najdete v nabídce PURE DISTRICT. Líčírna Organics se zaměřuje na etické značky dekorativní kosmetiky, jsou certifikované a obsahují skutečně přírodní a organické složky. Jejich obaly jsou nejen ekologické, ale i designové. Clean Beauty je i náš cíl, a tak vznikla naše spolupráce s Líčírnou.

Naše zadání znělo jasně: nové produkty musí být univerzální a hlavně se musí hodit do našeho konceptu PURE. Veronika Milá, jedna ze zakladatelek, kreativní direktorka a hlavní vizážistka Líčírny, nám nabídla bestsellery od značek (M)ANASI 7GRESSA SKIN a INIKA ORGANIC. Podívejme se tedy na tyto vzrušující novinky!

(M)ANASI 7 Přírodní prodlužující řasenka OBSIDIAN

Řasenka OBSIDIAN má bohatou krémovou texturu, nedráždí oči, a co víc, řasy krásně vyživí a zvýrazní. V jejím složení nechybí bambucké máslo, karnaubský vosk, ricinový olej, včelí vosk, olej ze sladkých mandlí, marulový olej a aktivní uhlí. Vosky na rostlinné bázi přirozeně odpuzují vodu, a proto řasenka skvěle drží

INIKA ORGANIC Přírodní zapečená duo tvářenka

Přírodní zapečená tvářenka INIKA Burnt Peach obsahuje dva naprosto božské odstíny inspirované růží a broskvemi. Skvělá pro každodenní použití. Tvářenkové duo je bez chemických lisovacích prostředků a tím pádem je uchována vysoká pigmentace s dlouhotrvajícím efektem.

INIKA ORGANIC Přírodní paletka očních stínů Flowers

Jedna paletka, díky které vykouzlíte denní i večerní líčení? Ano, existuje! Dva matné a dva saténové odstíny jsou vším, co potřebujete pro romantický či elegantní look. Jinou už chtít nebudete!

ALIMA PURE Přírodní pudrový make-up

Našli jsme přírodní kompaktní make-up, který je sametově matný a na pleti vypadá krásně přirozeně! Pudrový make-up ALIMA PURE obsahuje hedvábné pudry z rýže a slídy, díky kterým je povrch pleti jemný, hebký a hladký. Šípkový antioxidační komplex pleť zjemňuje, chrání a revitalizuje. Máme ho ve dvou odstínech: odstín Nutmeg pro středně světlý typ či světlejší odstín Sesame.

SAPPHO Korektor

Korektor SAPPHO má velmi jemnou texturu a přesto je plně krycí a dlouhodržící. Díky koncentrovaným pigmentům Vám zajistí plné krytí. Zanechává svěží finiš a nedělá na pleti nepřirozenou masku. 

INIKA ORGANIC Tužka na oči

Krémová tužka INIKA s kokosovým olejem je hedvábně jemná a má dokonalou pigmentací. Vydrží perfektní celý den a je šetrná i k velmi citlivým očím. U nás ji najdete v barvách černá nebo kakao.

GRESSA SKIN Veganský štětec na make-up

Ke kvalitnímu líčení patří i kvalitní štětce. Perfektního nanesení make-upu či BB krému docílíte se 100% veganským štětcem značky GRESSA SKIN. Díky nanášení štětcem spotřebujete menší množství make-upu nebo BB krému a výsledný air brush efekt stojí za to. Navíc je jemný jako peříčko!