Další PURE novinka: BANBU deodoranty

Další PURE novinka: BANBU deodoranty

04.08.2023 | Sdílet na FB
Vedle Senso Naturale a Salth of the Earth přibyly další veganské eco-friendly přírodní deodoranty, tentokrát od španělské značky BANBU. Jejich filozofie i produkty nás inspirovaly, třeba potěší i vás! Stačí si jen vybrat, co je víc: stříbro, nebo sůl?

Jestli je sůl nad stříbro, nebo ne, to je právě zásadní otázka při výběru BANBU deodorantů. Na jedné straně je tu totiž deodorant Sea Blow, jehož účinnou složku tvoří sůl z Mrtvého moře, a na straně druhé pak deodorant Silver Touch s obsahem mikročástic stříbra. 

Každý z nich propůjčuje pokožce jinou vůni, ale jedno zůstává stejné: pokožka je po aplikaci vyživená, hydratovaná a chráněná před bakteriemi a mikroorganismy, které způsobují nepříjemný zápach.

A co víc, oba deodoranty jsou dostupné ve dvou formách. Tedy v podobě jemného krému, anebo v tuhé kostce. Každý si tak mezi BANBU deodoranty najde to své.

BANBU je známé také svou přísnou zero waste filozofií, která krásně zapadá i do našeho PURE konceptu. Více se o jejich zajímavém příběhu dočtete v tomto článku.