Jak vybrat kvalitní balzám na rty?

Jak vybrat kvalitní balzám na rty?

01.02.2024 | Sdílet na FB
Nikdo nechce suché a popraskané rty. Rty jsou nejcitlivější oblastí našeho obličeje a jsou nejvíce citlivé na vlivy okolního prostředí. Víte, jak o ně správně pečovat? A jaký balzám na rty je ten nejlepší?

Používejte balzámy na rty - ideálně ty přírodní

Ať už je zima nebo léto, sucho nebo větrno... Vždy byste měli mít po ruce balzám na rty. Tento malý pomocník je naprotým must have každé kabelky. Aspoň tedy pokud chcete předcházet pocitům suchosti či popraskaným rtům. Navíc balzám se hodí také jako podklad pod rtěnku, protože krásně uzamkne hydrataci uvnitř rtů, dovolí rtěnce vytvořit ucelenou vrstvu a docílit tak dokonalého efektu.

A přemýšleli jste někdy o tom, kolik chemikálií sníte při používaní běžných balzámů na rty? Není to pěkná představa. Konvenční balzámy na rty obsahují syntetické látky, ropné deriváty, různé chemické parfemace a barviva, která rozhodně nejsou zdraví prospěšné. Sáhněte proto raději po přírodních balzámech na rty. A pár opravdu kvalitních přírodních balzámů najdete i u nás v PURE!

Známe ty nejlepší balzámy na rty

Dejte konečně sbohem suchým a popraskaným rtům. Právě pro suché rty je jasnou volbou WHAMISA BIO vyživující balzám. WHAMISA BIO Balzám na rty pro plnější objem se zas postará o smyslné a plné rty. 

Přírodní balzámy na rty nabízí také korejská značka Chobs. Rty krásně vyhladí a hydratuje balzám na rty s grepovou vůní. Balzám s vůní máty rty krásně osvěží, balzám s vůní citrónu dodá rtům elasticitu. Sáhnout můžete i po univerzálním balzámu bez vůně, který ocení určitě i muži. Každý z těchto balzámů je vhodný také pro děti.

Pro více TIPŮ, jak správně pečovat o zdraví svých rtů, čtěte článek na PURE DISTRICT.