Na 300 ml nápoje budete potřebovat:
125 ml vody
125 ml pomerančového džusu
1 hvězdičku badyánu
1 celou skořici
5 hřebíčků
3 kuličky nového koření
1 lžíci medu
1 sáček čaje Kombe
60 ml pomerančového likéru Cointreau
1. Vodu, džus, badyán, skořici, hřebíčky, nové koření a med dejte do hrnce a za občasného míchání přiveďte k varu. Jakmile začne směs vřít, stáhněte ji z ohně a koření nechejte asi 10 minut vylouhovat. V mírně vychladlé směsi rozmíchejte obsah sáčku čaje Kombe.
2. Na dno servírovací sklenice nalijte 60 ml pomerančového likéru Cointreau a zalijte jej připraveným horkým nápojem. Ihned podávejte.
KOMBE s extraktem ze ženšenu pravého a jujuby si můžete objednat hned v několika variantách: čaj po 20 ks, 50 ks a 100 ks sáčků. Nebo v ECO balení po 222, 111 a 10 dávkách s přibalenou odměrkou.