Nové balení KOMBE: ideální společník na cesty

Nové balení KOMBE: ideální společník na cesty

27.04.2023 | Sdílet na FB
Představujeme vám naše nové dítko - nové menší balení KOMBE ECO PACK 10 dávek, které je naprosto skvělé na cesty! Mimochodem se hodí i jako dárek, anebo pro první seznámení se s KOMBE ženšenovým extraktem.

KOMBE obsahuje unikátní kombinaci ženšenu pravého a jujuby, která je na českém trhu ojedinělá. Kdo KOMBE vyzkoušel, moc dobře už ví, co je síla ženšenu pravého, a jaké benefity pro tělo i mysl přináší.

Velké balení KOMBE proto máme doma standardně, ale co dělat na cestách a dovolené? Anebo v případě, že chci KOMBE vyzkoušet vůbec poprvé? Pro tyto případy jsme vymysleli nové mini KOMBE obsahující 10 dávek, které si sami můžete odměřit pomocí lžičky. Plnější lžička odpovídá zhruba jedné dávce (3 gramy). Čaj KOMBE si můžete dát až 3x denně.

NÁŠ TIP: K rozmíchání ženšenového extraktu používejte plastovou lžičku či dřívko. Při použití kovu totiž dochází k ničení důležitých antioxidantů. Doporučujeme také dávku KOMBE rozmíchat v 80 ml teplé (ne vroucí) či studené vody.

KOMBE je k dostání také v baleních po 20 ks, 50 ks a 100 ks sáčků. Nebo v ECO balení po 222 a 111 dávkách s přibalenou odměrkou.