Nový a ještě lepší SLIMM je tady!

Nový a ještě lepší SLIMM je tady!

15.12.2023 | Sdílet na FB
První hubnoucí doplněk stravy SLIMM měl velký úspěch. Mnoho lidí díky němu zhublo. Ale věda jde dopředu, a proto i PURE DISTRICT přichází s inovací v podobě SLIMM ALL-IN-ONE.

Podcast se věnuje nejen tomu, proč jsme se rozhodli změnit a vylepšit složení nutraceuticals , ale proč jsme změnili i formu užívání. Dozvíte se, proč je nový SLIMM drinkem se snadným dávkováním. A PharmDr. Lucia Havlíková uvede na pravou míru původ katechinů, které jsou zásadní v novém SLIMMU. Protože jak s oblibou říká, není zelený čaj, jako zelený čaj.

A zároveň vysvětlí, proč je zdraví našich střev právem tolik skloňované téma. Slyšeli jste pojem synefrin poprvé v životě? Ač zní možná chemicky, jde o čistě přírodní složku, která se získává z kúry hořkých pomerančů a je ve SLIMMU č. 2 naprosto klíčová.

Zní to až neuvěřitelně, ale tři sáčky SLIMMU denně nastartují Váš metabolizmus a sníží chuť k jídlu. Cílem rozhodně není hladovění. Stále platí, že alfou a omegou je pitný režim během užívání hubnoucí kúry. Lucka Vám také zodpoví častý dotaz, jak kombinovat SLIMM a léky. Štíhlost navenek začíná uvnitř. Věděli jste to?

Všechny podcasty najdete tady.