Pravda o KOLAGENU, to si musíte přečíst!

Pravda o KOLAGENU, to si musíte přečíst!

22.01.2024 | Sdílet na FB
Kolagen je velmi často skloňované slovo a každá žena ho dříve či později užívá. A protože v PURE DISTRICT řešíme primárně krásu a vrásky, proto i téma kolagenu bude zaměřeno na zastavení „vnějšího“ stárnutí těla.

Od 26 let nám klesá hladiny kolagenu každoročně o 1 %, proto je důležité ho doplňovat. Po čtyřicítce máme hladinu kolagenu na polovině. Bohužel ženy po menopauze podléhají dalšímu rapidnímu úbytku kolagenu. A to je důvod proč ženy, které prodělaly čerstvě menopauzu najednou rychleji a viditelněji zestárnou! Holý fakt – chcete-li pomaleji stárnout, musíte užívat kolagen ideálně už od 30 let!

Věděli jste, že v našem těle se nachází 28 různých typů kolagenů? Chcete vědět, které z nich jsou pro nás skutečně důležité a je potřeba je suplementovat? A proč je v takovém případě nejlepší právě mořský kolagen? V našem článku se dozvíte také jaké jsou možnosti aplikace kolagenu a proč třeba drinky nebo tobolky s kolagenem nedávají smysl. 

A také vás seznámíme s revoluční novinkou STRIPP collagen, který se aplikuje skrze sliznice a má tak o 350 % vyšší vstřebatelnost než běžný kolagen. Klinicky prokázané!

Konečně se dozvíte PRAVDU o kolagenu! Čtěte na puredistrict.cz.




Lee YI, Lee SG, Kim E, Jung I, Suk J, Kim J, Lee JH. Anti-aging effect of an oral disintegrating collagen film: a prospective, single-arm study. Int J Dermatol. 2022 Jan;61(1):54-61. doi: 10.1111/ijd.15675. Epub 2021 Jun 9. PMID: 34105764.