PURE BESTSELLER 2023

PURE BESTSELLER 2023

23.02.2024 | Sdílet na FB
Podívejte se na naše PURE BESTSELLERY 2023, které získaly ocenění díky vám, našim věrným zákazníkům. A víte, co to znamená? Že jsou to TOP prověřené produkty, se kterými neuděláte chybu. Podívejme se na ně!

1. Perly kolagenu a kyseliny hyaluronové

Úžasná novinka minulého roku si našla v PURE DISTRICT své čestné místo. Řeč je o perlách kyseliny hyaluronové a perlách kolagenu, které jsme uvedli hned vzápětí. Věděli jste, že produkce kolagenu klesá od 25. roku života, a to každý rok o 1 %? A že kyselinu hyaluronovou ztrácíme dokonce ještě dříve, a ve čtyřiceti letech máme pouze polovinu toho, co jsme měli v osmnácti? 

Proto se hodí zařadit obojí do rutinní péče o pleť. Jak my rádi říkáme - dejte si snídani pro pleť ve formě kyseliny hyaluronové, která je zodpovědná za hydrataci a lifting. Večeři pro pleť pak aplikujte ve formě kolagenu, který se stará o pevnost, elasticitu a regeneraci pokožky. Jedná se o neuvěřitelné naboostování - 1 perla totiž odpovídá 30 ml koncentrovaného séra. Stačí perlu jen rozpustit v toniku nebo séru, a aplikovat na pokožku.

2. Kolagenové masky

Kromě kolagenových perel jsme uvedli také mořský kolagen ve formě masky. Tu totiž v korejské firmě Dermarssance dokázali „ušít“ z kolagenních nanovláken. Znovu se jedná o vysoce koncentrovaný produkt. Pro představu: tloušťka náplasti je stejná, jako kdybyste 1 vlas podélně rozřízli 300x. Jednoduše řečeno: tím, že je náplast tak tenká a složená jen z funkčního kolagenu, dochází k absolutnímu vstřebání.

DO TŘETICE VŠEHO DOBRÉHO: Aby toho nebylo málo, v roce 2024 jsme uvedli další revoluční novinku STRIPP COLLAGEN, kolagen rozpustný na sliznici. Zjistěte o něm víc!

4. KOMBE Shot a Kaffé drink

Naše KOMBE rodina se znovu rozrostla a jsme moc rádi, že vás nové produkty baví stejně jako nás! Kromě klasického KOMBE najdete korejský ženšen i v našem smoothie, ale také v shotu. KOMBE shot, letošní bestseller, je skvělý nakopávač, booster imunity a fantastický refresh! Díky spojení korejského červeného ženšenu, zázvoru a citrónů vznikla kombinace, která pomáhá udržovat vitalitu a energii. 

Kromě KOMBE shotu jsme testovali také kávu se ženšenem - protože sami jsme rádi kombinovali jejich chuť a účinky. A tak vznikl Kaffé drink, který je unikátní fúzí ekvádorské lyofilizované kávy a korejského červeného ženšenu KOMBE. Bez ní už si práci neumíme ani představit!

5. Výplň vrásek bez injekce

Korejská firma GIBEST vymyslela geniální sérum Nine Tails, které zmizíkuje vrásky ihned po aplikaci. A to doslova! Díky přelomovým exosomům, PDRNpeptidům sérum opravdu funguje! Sérum Nine Tails lze použít i na jednorázové vypnutí vrásek. Rozdíl uvidíte do pár minut po aplikaci. Při pravidelném používání 2x denně nastane trvalejší efekt. Kdo ještě nevyzkoušel, tak honem!

6. Náplasti na pupínky

Zase jste to nevydrželi a vymáčkli si nevábně vypadající pupínek? Nebo jste tomu odolali a nevíte co s tím? Nedokonalosti pleti rychle řeší hydrokoloidní náplasti s magnéziem. MUST HAVE pro problematickou pleť a vůbec záchrana pro každého, kdo zrovna s nevyžádaným pupínkem zápasí.

7. Tělové oleje Bellabaci

V roce 2023 jste se také rádi nechali rozmazlovat - třeba tělovými oleji od Bellabaci. Ať už jste zkusili baňkovou terapii, anebo aplikujete olej „jen tak“… obojí vaše tělo povznese. Co vás nejvíce oslovilo z řady Bellabaci?

Tělový olej CIRCU FLOW krásně vyživuje a působí detoxikačně.

Tělový olej SKIN GET A LIFE je fantastickým pomocníkem na suchá a povadlá místa.

Tělový olej STRESS NO MORE je určen pro všechny, kteří podléhají stresovým situacím, změnám nálad a potřebují uklidnit rozrušenou mysl.

Tělový olej BYE BYE BELLY BLUES zas pomáhá při pocitech diskomfortu v oblasti břicha. Třeba na nepohodlí před a během menstruace.

Co dalšího jste si oblíbili v roce 2023? Byl to také RE-BASE pudr, rtěnka Malaga s výrazným rudým odstínem, ale třeba i přírodní Outdoor sprej proti různým druhům hmyzu, komárům i klíšťatům.

PURE BESTSELLERY ROKU 2023 najdete tady. Stačí si jen vybrat.