Recenze lékárníků a prodejců: KOMBE a KOMBE Royal

Recenze lékárníků a prodejců: KOMBE a KOMBE Royal

07.04.2022 | Sdílet na FB
Přečtěte si recenze KOMBE a KOMBE Royal od lékárníků a prodejců!

Když jsme se nápoj Kombe rozhodli zařadit do nabídky doplňkového prodeje v Domě jógy, vyzkoušeli jsme jeho účinky takříkajíc na vlastní kůži. Nápoj má jemné stimulační účinky, takže dochází k celkové vzpruze organizmu a zlepšuje se schopnost koncentrace. Toto zřejmě pociťují i naši klienti, protože se nápoj Kombe stal oblíbeným artiklem před nebo po jógové praxi.
Monika Stuart, Dům jógy

V naší prodejně ZDRAVÍČKOV patří Kombe k nejprodávanějším produktům. Většina zákazníků si tento extrakt oblíbila pro jeho jemné stimulující účinky, takže ho mnozí zařadili místo ranní kávy. A to vzbudilo doslova pozitivní „řetězovou reakci“ zájmu na pracovištích. Druhou skupinu zájemců tvoří ti, kteří pocítili pozitivní vliv pravidelného pití Kombe na své zdraví. Posílena byla nejen jejich vitální energie, ale i obranyschopnost. Takže si pochvalují spojení příjemné chuti KOMBE s posílením vlastního zdraví.

          Jarmila Vomáčková, prodejna Zdravíčkov, Planá nad Lužnicí

KombeKombe Royal jsou součástí mého života již několik let. Ráno s Kombe vstávám a po celý den ho pijeme i s mými kolegy u nás na lékárně. Pro mě je Kombe doslova životabudič. Mám pocit, že jsem po něm nejenom omládla o pár let, ale cítím se díky němu daleko vitálnější. Povědomí o něm šířím s radostí dále a skoro žádný zákazník od nás z lékárny bez Kombe neodchází.

          PharmDr. Jana Svobodová, Lékárna Formica, Kladno

Kombe je v našem sortimentu již několik let. Přes počáteční mírné rozpaky způsobené poněkud vyšší cenou dnes patří mezi naše stálice. Doporučujeme ho každému, kdo přichází s oslabenou imunitou, se spánkovými obtížemi a s problémy se stresem. A hlavně těm, kteří potřebují řešit pokles energie. Největší procento zákazníků, kteří si Kombe oblíbili a vrací se pro něj i v této nelehké době, jsou právě ti, kteří potřebují tzv. “nakopnout”. Za hlavní benefity považují právě snížení únavy, celkový nárůst energie, zvýšení koncentrace a v neposlední řadě podporu imunity a zlepšení nálady. A jako bonus: Snadná příprava a skvělá chuť. Takže: „Na zdraví“.

          Kateřina Těšíková, prodejna U Zeleného stromu, Zlín

Kombe je pro mne první volba, když zákazníci žádají přírodní preparát na imunitu a cítí se vyčerpaní, bez energie. Má osobní zkušenost s Kombe je velice dobrá. Užívám ho pravidelně již druhý rok a covidové období jsem zatím přečkala v kondici, dokonce bez jakéhokoliv nachlazení. Celkově s ním vše zvládám lépe, na zákazníky se usmívám a snadněji naslouchám jejich potřebám. Důležitý je pro mne i fakt, že užívání ženšenu, obsaženém v KOMBE, je podloženo nejen zkušeností, ale i klinickými studiemi.

          Farmaceutický asistent, Šárka Hlubinková, lékárna Mellisa, Česká Třebová

Na doporučení Pure District jsme zařadili KombeKombe Royal do portfolia naší lékárny s velkým očekáváním, ale i obavou. Musíme říct, že jsme do toho šli s velkou nedůvěrou, protože o ženšenu jsme toho doposud moc nevěděli. Následovali jsme doporučení PURE, nastudovali všechno o produktech a můžeme s čistým svědomím říct, že se nám vracejí spokojení zákazníci. Kombe doporučujeme především na únavu při diagnóze postcovidového syndromu a taky na vitalitu u starších klientů.

          Mgr. Angelina Otroshchenko a tým lékarny St. Maria, Karlovy Vary

V listopadu 2021 jsme i přes dvojité očkování se synem prodělali covid-19 a já byla velice unavená a vyčerpaná. V tomto období jsem začala užívat Kombe Royal každý den. Jeden sáček rozpuštěný v 300 ml teplé vody, oslazený medem. Po měsíci se cítím lépe než před covidem-19. Jako by se člověku vrátilo mládí a elán do života. Vřele doporučuji.

          Mgr. Zuzana Radisavljević, Lékárna Na Prokopce, Děčín

 

KOMBEKOMBE Royal zakoupíte i ve vybraných lékárnách či zdravých výživách.

Kompletní seznam najdete zde.