RECENZE na PURE SLIMM

RECENZE na PURE SLIMM

30.06.2022 | Sdílet na FB
Náš PURE SLIMM jsme začali prodávat v květnu roku 2022 a máme z něj velkou radost. Protože slouží dobře nejen nám, ale i vám. Níže si můžete přečíst recenze od našich zákazníků, které s jejich svolením uveřejňujeme. Postupně budeme uveřejňovat další…

Za rok mi bude 70 let. Celoživotně bojuji s váhou a vyzkoušela jsem snad všechny diety a přípravky co existují. Můj syn mi doporučil SLIMM a musím říci, že jsem opravdu nadšená. Po dvou týdnech mám dole 3 kila a není to voda! Znám své tělo. Jsem nadšená. Dokonce jsem kúru „naordinovala“ svému muži, který již po týdnu cítí změnu. Hlavně, co se energie týče.

           Libuše Čechová, důchodkyně, 69 let

Jsme doslova sportovní firma a rodina se vším všudy. Od roku 2007 působíme na trhu pod značkou HRUBÝ sport. Zaměřujeme se na komplexní rozvoj člověka po fyzické i psychické stránce. Mnohým klientům jsme doporučili SLIMM, protože je to produkt, který nejen funguje, ale sami ho používáme. V našem případě ale jen tehdy, když potřebujeme snížit chuť na sladké, nebo se jen nechceme přejídat na oslavách. My hubnout nepotřebujeme. Ale pracujeme s klienty různého věku a hmotnosti. Kromě toho, že nám klienti díky SLIMMU rychleji a efektivněji hubnou, vyzdvihují 3 hlavní benefity – stabilní úbytek váhy, zrychlení metabolismu a hlavně zbavení se přebytečné vody a otoků. Za to jsou ženy zvláště šťastné, protože kdo to zná, není nic horšího než otoky v obličeji, kotnících a rukách. A pro představu: jedna klientka měla za tři týdny o 10 cm méně v pase.

           Kateřina Hrubá a Libor Hrubý, www.hrubysport.cz

Pět měsíců užívám PURE SLIMM + DETOX na hubnutí. Jsem velice spokojená, již jsem zhubla 15 kg. Potřebuji zhubnout ještě asi 15 kg.

           Lenka

SLIMM užívám zatím jen tři týdny. Už po týdnu si kamarádky všimly, že jsem „nějaká štíhlejší“. Celoživotně bojuji s otoky, které jsou opravdu nepříjemné a nic na ně nefungovalo. Jsem opravdu překvapená, že už poznávám své kotníky a v zrcadle vidím hezčí tvář!!!! A pozor, účinek SLIMMU není postaven na diuretických účincích. Mám daleko více energie, víc myslím na to, co jím, a rozhodně toho sním méně! Já jsem nadšená nejen z výsledků, ale také z toho, že jsem objevila něco, co opravdu funguje.

           Alena Brtková, 48 let

Jsem nesmírně spokojená. Chuť SLIMM 002 je úžasně svěží. No a co se týče hubnutí, tak jsem opravdu mile překvapená. Objednávku z PURE DISTRICT mám od 26. 5. doma a za tři týdny mám 4 kg dole, což je opravdu neskutečné. Mohu jen doporučit. A nejen PURE SLIMM, jelikož jsem si oblíbila vaši kosmetiku Whamisa, na kterou nedám dopustit. Moc vám za to, že tu jste, děkuji.

           Vaše velice spokojená zákaznice Jitka

Produkty PURE, čaj Kombe i kosmetiku Whamisa využívám a používám. Produkt PURE SLIMM jsem se rozhodla vyzkoušet právě na základě pozitivních zkušeností s již mými oblíbenými produkty. PURE SLIMM jsem začala používat ve čtvrtek 9. června 2022, nelze tedy po tak krátké době uvést váhový úbytek a jiné viditelné změny. Faktem je, že objednávka mi byla vyřízena velmi expresně (do druhého dne), děkuji za vzorečky i za navoněný vzkaz, je to velmi milé.  

K produktu samotnému: Balení produktu je elegantní, úsporné, praktické je u vlákniny SLIMM 002 přiložené „naběrátko“. Velmi mile mě překvapila chuť SLIMM 002, je opravdu příjemná, chutná a voní pomerančově. Její užívání je tak velice komfortní a dle mých dosavadních zkušeností na mě opravdu funguje tak, jak je deklarováno v popisu produktu. Užívám 3x denně, dodržuji pitný režim a na další „dávku“ se vždy těším, je opravdu dobrá. Tobolky SLIMM 001 jsou menší a díky tomu se lépe polykají. Produkt zatím užívám jen krátce, na velké závěry je brzy, ale chutná to příjemně, cítím se pohodlně, nemám hlad, ani chuť na sladké. Objednala jsem si balení na měsíc, ale už teď jsem přesvědčené, že si objednám další.

           Irena Černocká, Šternberk

Ráda bych přidala recenzi, ale používám PURE SLIM teprve týden. Mohu pouze popsat svoje pocity z přípravku. Balení je pěkné a čisté. Oceňuji hlavně jemnou chuť pomeranče v nápoji PURE SLIMM 002. Od jiných značek jsem už vyzkoušela jiné koktejly, ale bylo utrpení je vypít. Všimla jsem si, že jsem dříve sytá a cítím se lehčeji. Na váhu, ale půjdu až po skončení kúry. Pokud po kúře zaznamenám pokrok, určitě se k tomu v případě potřeby vrátím, protože je to pro mě „nenásilné“ a navíc mi něco konečně i chutná.

           Hezký den, Nováková

PURE SLIMM mi pomohlo s vyladěním mého metabolismu. Cítím se lépe po jídle a nemám takový hlad. Společně s přerušovaným půstem mi pomáhá nepřibírat na váze ani při sedavém zaměstnání.

           Děkuji za něj, Josef.

Dobrý den, produkt PURE SLIMM jsem zakoupila po zhlédnutí videa na vašich stránkách, kde nakupuji již několik let a se všemi produkty jsem byla vždy spokojená. Tento přípravek jsem zakoupila hlavně pro svého manžela, ale držím s ním basu, takže i pro sebe. Manžel 68 let má nadváhu a potřebuje zhubnout před operací kolene aspoň 10 kg, já 60 let a hodilo by se mi odhodit 4 kg, které jsem nabrala ani nevím jak věkem, zdravotním problémem a tou nešťastnou covidovou dobou.

PURE SLIMM bereme teprve 14 dní, takže na velká hodnocení zatím brzy. Manžel – 2,8 kg, já - 1,9 kg (oslava v zaměstnáni). Snažíme se dodržovat veškerá doporučení, i když ne vždy se podaří. SLIMM 002 skvělá chuť, rychlá příprava, musí se opravdu vypít ihned, rychle zgelovatí. Trochu problém při cestách mimo bydliště, pracoviště nebo cestování, ale vše se dá vyřešit. Balení a dávkování bez problému, já přesypala do uzavíratelných dóz různých velikostí (na doma, do zaměstnání, na výlet). Kapsle SLIMM 001 bez problému.

Jediný problém je pro mě zorganizovat správné načasování podání gelu a rozložení jídel. Jíme 3 hlavní jídla, výjimečně malou odpolední svačinku. Poslední jídlo se snažím dodržet v 17:00 – 17:30 hod., manžel 18:00 – 18:30 hod. Za mě super produkt, věřím, že se nám hubnutí bude dále dařit a pokud se podaří ušetřit, koupím opakovaně, hlavně manželovi, neboť jsem přesvědčená, že produkt neobsahuje žádné škodliviny.

           Se srdečným pozdravem a přáním krásného dne, Romana Končická.

PURE SLIMM je v estetickém balení. Chuť SLIMM 002 je velmi příjemná a produkt zasytí. Co se týče úbytku váhy, zatím jsem nezaznamenala změnu. Mám před sebou ještě dvě kúry a věřím, že dojde k optimističtější proměně.

           S pozdravem, Eva.

Proč jsem se rozhodla vyzkoušet produkt PURE SLIMM? Především ze dvou hlavních důvodů: jednak mi není lhostejné, co jím a jak vypadám, a jednak věřím produktům z Pure District. Navíc SLIMM má zcela přírodní složení a já tak vím, že do těla nedávám nic proti své mysli, a navíc ještě detoxikuji organismus. Pití SLIMM 002 mě baví, má zajímavou konzistenci a chuť pomeranče mě mile překvapila. Nápoj mne obvykle zasytí a já nemám pocit hladu. Ale stále jím 5x denně, jen menší porce. Jsem teprve v půlce měsíční kúry, ale už teď se těším na výsledky na konci měsíce. Jediné, co bych uvítala, je praktičtější balení prášku SLIMM002, ideálně do jednotlivých porcí, abych mohla brát na cesty.

           Pavlína Hlaváčková

Jsem mile překvapena chutí drinku SLIMM002, je prostě skvělá. Přiznám se, že bych asi nedokázala užívat nic, co mi nechutná. Určitě jím méně než dřív. A je mi tak nějak víc lehko. Nevím, jestli jsem zhubla, nemám doma váhu, ale určitě se cítím líp.

           Jana Zárubová

PURE SLIMM užívám pro to, že nechci přibrat. Léto mám vždy náročné, co se jídla týče. Moc oslav, grilování, setkání… Je to skvělý produkt na přečkání tohoto období. Nedovolí vám totiž sníst více a krásně nastartuje metabolismus.

           Halyna Matolych

Byla jsem velmi mile překvapená z celého PURE SLIMMU. Během necelého jednoho měsíce už jsou vidět výsledky. Komplet jsem se celá viditelně proštíhlila. Zhubla jsem 5 cm na břiše a 2 cm na nohách. Mám spoustu energie během celého dne a večer usnu jak zabitá.

           Veronika Lebedova 38 let

Všeobecně nejsem zastáncem „práškových“ diet, ale v tomto případě jsem udělal výjimku, hlavně kvůli osobnostem Lucky a Líby. Věřím jim! Takže jsem do toho šel po hlavě a hned za první 4 týdny mám „dole“ 4,5 kg, takže panuje nadšení. Koktejl má příjemnou, řekl bych pomerančovou chuť, a tabletky se polykají bez potíží. Nevolnost nebo bolení žaludku nemám vůbec. Naopak, po koktejlu cítím příjemně naplněný žaludek. A co je hlavní plus? ÚPLNĚ JSEM ZTRATIL CHUŤ NA SLADKÉ! Což byl můj velký problém při hubnoucích pokusech. Takže musím všem jen doporučit a už se těším na výsledek snažení po celém tříměsíčním procesu. P. S.: nyní na Slimmu frčí již celá rodina a moje Vendulka i Nici mají obdobné výsledky, jako já.

           Marek

PURE SLIMM je převratný doplněk stravy, protože během kúry nezažijete stres ani pocit hladu, hubnete přirozeně, bezpečně a nezpomaluje se Vám metabolismus.
Jak PURE SLIMM funguje a jak ho efektivně používat? To a mnohem více se dozvíte na našich stránkách nebo v našem podcastu.