V PURE jsme PRO-AGING

V PURE jsme PRO-AGING

16.03.2023 | Sdílet na FB
Slovo anti-aging může být pro někoho stresující a pro druhého zase v nedohlednu, protože je mu třeba míň než 30. Je ale obecně známo, že jak se staráte o pleť do čtyřicítky, takovou ji budete mít ve stáří. Pro-aging péče o pleť je v podstatě péče pro sebe. Nejde jen o to, jak vypadáte navenek, ale také o to, jak se cítíte uvnitř. Často na našich přednáškách říkáme: Je skvělé, že pravidelně cvičíte, zaměřujete se na BIO stravu, ale co si mažete na pleť? Čím si myjete vlasy? Velký důraz věnujte i složení produktů. Protože špatným výběrem kosmetiky si můžete pleť nenávratně poškodit.

PRO-AGING je přístup, jak pracovat se svým stávajícím tělem a pletí tak, aby vypadala co nejlépe. My v PURE jsme hodně pro-aging. Proto velmi souzníme s asijskou filozofií v péči o pleť, ta totiž předchází problémům, ještě než nastanou. I dermatologové dnes hlásí, že nejlepší péče o pleť je ta preventivní. Navíc se nejedná pouze o péči o pleť. Souvisí s tím celkově zdravý životní styl a práce s imunitou.

Základní a nezbytný režim PRO-AGING pleti je velmi snadný: Šetrně čistit, hloubkově hydratovat a důsledně chránit.

Šetrně čistit znamená, že používáme přípravky, které pleť vyčistí do hloubky, nejsou agresivní a nenarušují ochrannou kožní bariéru. Špatným výběrem přípravků si pleť můžete trvale zničit.

Hloubková hydratace je naprosto zásadní pro všechny typy pleti a každá z ní profituje jinak. Mastná pleť díky hydrataci snižuje produkci kožního mazu a tvorbu pupínků. Naopak suchý typ pleti stárne pomaleji. Stárnutí zastavíte účinnou hydratací.

Důsledně chránit znamená vždy a za každých okolností používat UV ochranu. A to i když jste doma a nejdete ven. Protože UV záření projde i sklem. Důsledkem UV záření dochází k porušení vlastních struktur pleti, jako je kolagen a elastin. Navíc vznikají pigmentové skvrny.

Jedno je totiž jisté: Když se o sebe staráte, je to znát i navenek. Vaše pokožka odráží vaše celkové zdraví, což znamená, že dostatečný spánek, vnitřní hydratace a zdravé stravování jsou stejně důležité. Naučte se v životě zpomalit. Jezte jídlo, které udělá vaši pleť krásnou. Buďte laskaví ke své pokožce, přijměte své vrásky smíchu a uvolněte svaly v obličeji. Zůstaňte fyzicky aktivní. Dostatečně spěte.

Proto jsme si také jako ambasadorku našeho SKIN BOOSTERU vybrali Simonu, která je rozhodně představitelkou PRO-AGING péče a má být na co pyšná. Pro-stárnutí neznamená odmítnutí kosmetiky, ale naopak včasnou péči o pleť i o sebe. K tomu vám dopomůže správný výběr produktů navržených tak, aby zlepšily vzhled v každém věku. PURE produkty jsou speciálně vyvinuty tak, aby šetrně, ale účinně pečovaly o pleť. Díky tomu výrazně zpomalují proces stárnutí. PURE DISTRICT se snaží být trendsetterem v inovativních kosmetických vychytávkách.

MUST HAVE produkty každodenní PURE pro-aging péče

Proč je důležité pleť čistit dvoufázově ráno i večer? Má to hned dva důvody. Nečistoty v pleti, které odstraníte jen důkladným vyčistěním, způsobují celou kaskádu dějů zodpovědných za vznik vrásek. Jen dokonale čistá pleť je schopná maximálně vstřebat další často drahou péči.

WHAMISA Odličovací olej rozetřete po suchém obličeji a pak smyjte. WHAMISA Čisticí gel napěňte s vodou, naneste na tvář i krk. Gel je hodně vypínací, proto je důležité po jeho použití ihned aplikovat tonikum. Gel můžete střídat s WHAMISA Čisticím pěnovým krémem.

WHAMISA Tonikum DEEP RICH je alfou a omegou každé hydratační péče. Vklepejte do obličeje a to hodně. WHAMISA tonika jsou oproti evropským v podstatě séra. Jsou více hutnější a mají úplně jinou funkci, a to zcela zásadní. Vyrovnávají pH pleti po čistění, aktivují pleť – což znamená, že násobí účinnost další péče. A jsou první nutná vrstva hydratace! Kromě klasických hydratačních tonik máme v nabídce i speciální funkční tonika, která řeší konkrétní problémy pleti.

Perlu kyseliny hyaluronové rozpusťte ve WHAMISA Toniku a zapracujte SKIN BOOSTEREM.

WHAMISA FRESH Hydratační sérum z opuncie vklepejte do celého obličeje, krku i dekoltu.



WHAMISA BIO BB krém je naprosto krycí, snadno se nanáší, neucpává póry. Faktory BB krému: SPF 50+/ PA++++.



„Já budu do smrti děkovat své kamarádce Báře, která mě už ve třiadvaceti neustále mordovala SPF krémy, což byl upřímně opruz, protože v té době fakt frčela solárka. Letos mi bude 46 a troufám si říci, že díky Báře mám opravdu méně vrásek a v obličeji žádné pigmentové skvrny. Škoda, že jsem ji neposlouchala důkladněji, protože na rukou už ty skvrny mám.“ Líba