WHAMISA FRESH: Geniální trojkombinace

WHAMISA FRESH: Geniální trojkombinace

08.06.2021 | Sdílet na FB
WHAMISA FRESH řada z opuncie je veganskou novinkou letošního roku. Jedná se o 100% přírodní a intuitivní péči o vaši pleť. Koncept FRESH je postaven na jednoduchém principu, že méně je více. Kosmetické produkty této řady obsahují pouze účinné látky bez přidaných pomocných látek (ty se do přípravku přidávají k zajištění lepší stability, vůně, konzistence, barvy produktu).

Tímto zjednodušením složení se na trhu objevily produkty, které opravdu fungují a zároveň jsou bezpečné. Každý produkt z této řady je koncentrátem více než 97 % čisté přírodní opuncie. Zbylé 3 % jsou další látky, které jen znásobují účinnost produktu.

WHAMISA je trendsetterem ve vývoji účinné čistě přírodní kosmetiky. Díky patentovaným inovacím a udržitelným technologiím přetváří stávající klišé receptur v absolutní FORMULI 1 v kosmeceutickém průmyslu.

WHAMISA FRESH = přírodní liftingové sérum, tekutý peeling a liftingový shot. WHAMISA FRESH Přírodní liftingové sérum z opuncie bylo klinicky testováno.

PRVNÍ KOSMETICKÁ ŘADA NA SVĚTĚ BEZ POMOCNÝCH LÁTEK!

1. Přírodní liftingové sérum je celosvětově TOP produkt v boji proti vráskám.

Je výjimečné trojím hydratačním účinkem, který vydrží až 72 hodin po aplikaci. Tzn. že hydratuje nejen na povrchu pleti, ale „proleze“ až do dermis, kam se žádný krém nedostane. Stejnou geniální trojkombinaci zatím žádný jiný produkt na světě neumí.

Náš tip: Protože přírodní sérum opravdu vypíná, můžete mít paradoxně pocit lehkého pnutí obličeje. Pokud ale před aplikací použijete tonikum dle vašeho typu pleti, pnutí 100% ustoupí!

2. Exfoliační tonikum je primárně určeno na retexturaci a rozjasnění pleti.

To nastane díky exfoliačním účinkům (aktivnímu odstranění odumřelých buněk alfakyselinami). Pleť tak bude vyhlazená, zářivá a dostane impuls k produkci kolagenu. Tonikum je ideální na rychlý refresh obličeje. POZOR! Neplést s klasickým WHAMISA Tonikem. Toto je v podstatě tekutý peeling, který je dobré smýt. A až následně použít klasické WHAMISA Tonikum.

Naše zkušenost: „Protože mám suchý typ pleti se sklonem k šupinatění, používám ho opravdu jen 2-3x týdně. Po jeho aplikaci používám jako další krok WHAMISA Tonikum DEEP RICH, které dodá potřebnou dávku hydratace a až poté WHAMISA Přírodní liftingové sérum z opuncie.“ Líba

3. Veganská mycí maska je doslova liftingový shot.

Rychlá pomoc na vypnutí obličeje a doslova silný antioxidační shot. Vypnutí nastane díky rychlé dávce hydratace, neboť maska obsahuje celý čerstvý kaktus rozmixovaný do podoby jemného smoothie. Maska je nabitá vitamíny, antioxidanty a omega mastnými kyselinami. Její uklidňující účinky oceníte i po pobytu na slunci. POZOR! Je důležité ji smýt a poté aplikovat klasické WHAMISA Tonikum dle typu pleti.

WHAMISA Přírodní liftingové sérum bylo klinicky testováno.

Studie se zúčastnily ženy ve věku 19 - 60 let (průměrný věk byl 45 +/- 9). Studie hodnotila několik parametrů týkajících se účinnosti a bezpečnosti. Srovnávala se hydratace v místě aplikace liftingového séra oproti místům, kde sérum aplikováno nebylo.
PROKÁZALO SE, ŽE WHAMISA PŘÍRODNÍ LIFTINGOVÉ SÉRUM:

  • Proniká až do dermis. Do dermis se dá dostat pouze invazivní metodou. Neexistuje žádný jiný produkt, který by měl na tento efekt klinická data.
  • Okamžitě vypíná pleť díky aktivní hydrataci.
  • Efekt vypnutí přetrvá po dobu min. 72 hodin.
  • Pleť zůstává vypnutá i po uplynutí této doby.
  • Má výborný bezpečnostní profil.

Nyní máte možnost koupit si řadu WHAMISA FRESH i v dárkovém balení. Tak neváhejte!

Fotografie

WHAMISA_FRESH_přírodní_liftingové sérum_ z_opuncie_puredistrict_cz_33_ml_2045_Kč.jpg
WHAMISA FRESH Exfoliační tonikum.jpg
8043-whamisa-fresh-maska-opuncie.jpeg
5533-whamisa-bio-darkova-sada-opuncie.jpeg