Zastavte stárnutí díky kyselině hyaluronové

Zastavte stárnutí díky kyselině hyaluronové

30.01.2023 | Sdílet na FB
Zázrak, který udržuje pokožku hydratovanou, zářivou a pružnou. Kyselina hyaluronová je velmi důležitá molekula, která je přirozenou součástí našeho těla. Nejvíce ji najdeme právě v kůži, ovšem s přibývajícím věkem schopnost produkovat kyselinu hyaluronovou postupně ztrácíme. O co tím naše pokožka tímto přichází?

Kyselina hyaluronová: Co všechno umí a proč je dobré ji doplňovat

Pro hydrataci pokožky je kyselina hyaluronová naprosto klíčová. Její superschopností je, že na sebe umí navázat vodu, a to až tisícinásobek své vlastní hmotnosti! Kyselina hyaluronová je tak spoluodpovědná za pružnost naší pleti, udržuje její mladistvý a zářivý vzhled, umí bojovat proti známkám stárnutí, vyhlazuje drobné vrásky, posiluje přirozenou bariéru pokožky, podporuje regeneraci a u problematické pleti dokonce stabilizuje výskyt kožního mazu, pupínků a dalších nedokonalostí.

Bohužel o kyselinu hyaluronovou během života rychle přicházíme - již ve čtyřiceti má naše kůže jen 50 % kyseliny hyaluronové oproti tomu, když nám bylo dvacet. Není tedy divu, že kyselina hyaluronová má své čestné místo v celé řadě antiaging kosmetických přípravků.

Aktivujte proces samoomlazování

Rozlišujeme dva druhy kyseliny hyaluronové: vysokomolekulární a nízkomolekulární. Jednoduše řečeno, čím nižší je molekulární hmotnost kyseliny hyaluronové (tedy čím menší jsou její molekuly), tím hlouběji do pokožky se dostává. Hydratace je pak uzamykána hluboko uvnitř pleti, což je skvělý způsob, jak dlouhodobě předcházet vzniku hlubokých vrásek. Naopak vysokomolekulární typ kyseliny hyaluronové se drží na povrchu pokožky, kterou zvláčňuje, podporuje její ochranný film před vnějšími vlivy a minimalizuje jemné vrásky a linky. 

Naše pleť touží po obojím. Víte, jak jí dopřát to nejlepší? Darujte jí perlou - a to doslova. Lyofilizovaná kyselina hyaluronová je nejkoncentrovanější a nejúčinnější zbraní v zastavení stárnutí. Perla obsahuje kyselinu hyaluronovou v nejvyšší koncentraci na světě, navíc ve správném poměru vysoko a nízkomolekulárních složek. Pro představu - množství kyseliny hyaluronové v jedné perle je stejné jako množství kyseliny hyaluronové v 30 ml koncentrovaném séru. Naše novinka je proto absolutním unikátem na evropském trhu.

Náš tip: Perlu smíchejte s oblíbeným sérem či tonikem. Nám se nejvíce osvědčilo Tonikum DEEP RICH nebo ORIGINAL. Po nanesení aplikujte Opunciové sérumPERPETUUM a další péči. Perlu použijte ideálně ráno, protože dojde k okamžitému vypnutí obličeje. Efekt je fantastický.

 

Zdroje:

  • Bravo, B, Correia, P, Gonçalves Junior, JE, Sant'Anna, B, Kerob, D. Benefits of topical hyaluronic acid for skin quality and signs of skin aging: From literature review to clinical evidence. Dermatologic Therapy. 2022; 35(12):e15903. doi:10.1111/dth.15903

Fotografie

fff.jpeg
11351-23.jpeg
11350-22.jpeg
11353-24.jpeg