Zdravá svačinka? KOMBE Smoothie!

Zdravá svačinka? KOMBE Smoothie!

27.09.2022 | Sdílet na FB
Hledáte zdravou, rychlou, a ne příliš kalorickou svačinku, kterou můžete mít neustále po ruce? Pak sáhněte po KOMBE Smoothie - první kapsičce pro dospělé.

KOMBE Smoothie totiž obsahuje extrakt ze šestiletého červeného ženšenu.

To, jak má první smoothie pro dospělé chutnat, jsme řešili víc než rok. Rozhodně jsme nechtěli na složení šetřit – a proto jsme místo obvyklého jablečného základu zvolili neokoukané mango. Skvěle ho doplňují pomeranč, mandarinka, banán a ananas.

Kapsička je vyrobena v České republice závodem, který se specializuje na dětskou výživu, a proto splňuje nejpřísnější legislativní podmínky a certifikace. Suroviny pro výrobu jsou bez geneticky modifikovaných organismů. Bez těžkých kovů a pesticidů.

Dobrá zpráva pro všechny, kteří řeší kalorie – smoothie není doslazováno, sladká chuť je pouze z ovoce. V jednom sáčku je pouze 298 kJ/70 kcal a 200 mg extraktu ze ženšenu. Takže si jich můžete dát i několik denně. KOMBE smoothie je vhodné i pro vegetariány a vegany.

Naše zkušenost: "Oslazujeme" si život bez výčitek. Konečně svačinka, která přežije i dlouhou cestu autem, a nemusí být přitom v lednici.

K dostání je jednotlivě, ale také ve výhodném balení.

Tak "Na zdraví" - KOMBE totiž zdravé je.

 

Fotografie

Dieta 10_22.jpg
Story_19_9.jpg
Cas pro hvezdy 13_9_22.jpg