Chladicí límec modrý M

Univerzální chladicí límec je naprostá pecka v parných dnech! Límec Vás zchladí oproti okolní teplotě o 2 – 3 stupně a přinese tak ohromnou úlevu v horkých dnech i nocích. Oceníte ho ale i při sportu a fyzické zátěži. Milovat ho budete na kole, při golfu, běhu i turistice. Ženám pomůže ulevit od pocitů nepohody v období menopauzy. Udrží Vás bdělými během dlouhých cest autem. Je doslova vhodný pro celou rodinu.

Chladicí límec obsahuje speciální gel, který dlouhodobě chladí, je zdraví neškodný a je antiparazitní. Proč je chladicí límec AVANTPET tak speciální, se dozvíte níže pod produktem!

Potvrzeno certifikáty, že: Nedráždí kůži, neobsahuje těžké kovy, zabraňuje "životu" mikrobů a parazitů, po požití chladicího gelu – zdraví neškodné.

Naše doporučení: Pokud máte problémy s krční páteří či spasmy v trapézách, nedávejte límec do mrazničky. 

Náš tip: Prodáváme i chladicí podložku pro Vaše domácí mazlíčky.

K ochlazení dochází pozvolna. Pro opětovnou aktivaci chladicího efektu nechte límec na pár minut volně ležet.

Rozměry límce: délka 45 cm, šířka 6 cm

Skladem: Ano
Velikost balení:
Cena včetně DPH: 1095 Kč
Počet: 1 + -
Za nákup získáte: 100 pure bodů

Na rozdíl od jiných chladicích límců je AVANTPET speciální v tom, že:

  • Chladicí límec obsahuje speciálně vyvinutý gel s nižší viskozitou, díky které dochází k samoochlazení límce. Dále dokáže rychleji cirkulovat teplo odebrané z těla.
  • Chladicí gel je vyroben z látek používaných v potravinách, tzn. že při požití není gel smrtelný. Gel obsahuje deriváty rostlinného glycerinu a celulózy, které se běžně používají v potravinách, kosmetice i farmacii. Díky tomu je límec naprosto bezpečný.
  • Gel obsahuje originální fytoncidy, což jsou v podstatě rostlinná antibiotika, která chrání rostliny a stromy proti škůdcům. V našem případě zabraňují vzniku plísní, množení roztočů a virů. Ověřeno laboratorními testy.
  • Chladicí límec je snadno čistitelný. Voděodolná tkanina z mikrovlákna je omyvatelná a snadno se čistí.
  • Chladicí límec je lehký, při pohybu vůbec nevadí.
  • V případě, že chcete více ochladit, je možné ho dát do mrazáku. Díky svému složení gel nezmrzne, nezlomí se, nezničí se. Po vyjmutí z mrazáku můžete ihned použít.

Zdroje:

  • Glycerin: KALUSTIAN, Peter. Pharmaceutical and cosmetic uses of palm and lauric products. Journal of the American Oil Chemists’ Society, 1985, 62.2: 431-433.

AVANTPET byl uveden na trh v roce 2019 s vizí vyvíjet nejkvalitnější produkty pro domácí mazlíčky na trhu. Vyvíjí produkty, které zlepšují emocionální a fyzickou pohodu nejen domácích mazlíčků. Dokonce pro to vymysleli slovo PETMILIES. Domácí mazlíčky a rodina v symbióze. 

Za své produkty dostaly ocenění korejskou vládou Koren design award. Z každého prodaného kusu věnuje 3 % zisku na zvířata v útulcích.

Chladicí podložka růžová M Chladicí podložka růžová M
Avantpet
Chladicí podložka růžová M
1995 Kč
Momentálně nedostupné
Chladicí podložka růžová L Chladicí podložka růžová L
Avantpet
Chladicí podložka růžová L
2295 Kč
Momentálně nedostupné